Bine aţi venit pe situl nostru!

Acest site este pentru specialişti - cadre medicale, psihologi, asistenţi sociali şi alţi specialişti care lucrează cu adolescenţii. Site-ul oferă resurse utile: ghiduri, protocoale, publicaţii, etc., anunturi şi noutăţi din domeniu.


Întrebări și răspunsuri referitoare la tenderul de procurare de instrumentar medical și mobilier pentru CSPT

Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri” informează potențialii aplicanți la tenderul de procurare de instrumentar medical și mobilier pentru CSPT, număr de referință HG16BC despre
întrebările primite si răspunsurile corespunzătoare. Documentul poate fi descărcat aici...

Anunț de lansare a tenderului de procurare de echipament medical pentru CSPT

Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri” anunță lansarea tenderului de procurare a echipamentului medical si accesorii destinate Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor, în cadrul Proiectului Moldo-Elvețian ”Generație Sănătoasă”.

Data limită de prezentare a ofertelor comerciale este 30 noiembrie 2016, orele 14.00 la adresa: Mun. Chișinău, str. Socoleni 19, MD-2020, Associatia Obsteasca "Sanatate pentru Tineri" / Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Neovita. Formularele de aplicare la tender sunt disponibile in limba Engleza, in perioada 18.10-30.11.2016, si se pot solicita prin email la adresa de email viorel.babii@neovita.md.

Anunț de lansare a tenderului de procurare de instrumentar medical și mobilier pentru CSPT

Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri” anunță lansarea tenderului de procurare a instrumentarului medical și mobilierului destinate Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor, în cadrul proiectului moldo-elvețian ”Generație Sănătoasă” după cum urmează:
1. Lot de instrumentar medical
2. Lot de mobilier
Data limită de prezentare a ofertelor comerciale este 30 noiembrie 2016, orele 14.00 la adresa: Mun. Chișinău, str. Socoleni 19, Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Neovita, telefon de contact: 022406632. Scrisoarea de invitație pentru participarea la tender și formularele de aplicare la tender se pot descarca aici
 

Anunț Conferința a II-a națională în sănătatea adolescenților. „Sporirea rezilienței – dezvoltarea sănătoasă în condiții de risc”

Asociația ”Sănătate pentru Tineri” și Centrul Național de Resurse în Serviciile de Sănătate Prietenoase Tinerilor Neovita,  în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițeanu” cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, OMS, UNICEF ȘI UNFPA vă invită să luaţi parte la a doua Conferința națională în sănătatea adolescenților (cu participare internațională) din Republica Moldova, care se va desfășura la 03 – 04 noiembrie 2016  în Chișinău. AICI GASITI ORDINUL MINISTRULUI SANATATII

ATENTIE data limita de expediere a formularului completat se prelungeste pana la 25 septembrie  2016.

citeste mai mult...

Anunţ: Cursuri de psihologie perinatală pentru psihologi şi medici, Chişinau, 13-15 iunie 2016 

"Психологическое сопровождение беременности и родов", семинар для врачей, психологов, специалистов по грудному вскармливанию

Содержание курса:

  • Основы перинатальной психологии;
  • Психологического сопровождения беременности и родов;
  • Психосоматические основы нарушения работы репродуктивной системы;
  • Психология раннего развития;
  • Психология родительства и детско-родительских отношений;
  • Онтогенетические основы психосоматики, здорового дыхания;
  • Источники психических проблем взрослого человека
  • Aрт - и гештальт – диагностика семейной системы и беременных женщин
  • Oсновы психологической работы с семейной системой, проблемами диадических отношений и беременными женщинами.
 
Ведущие: Белкина Татьяна, Сопот Ольга, перинатальные психологи (Москва, МИГИП) 
 
Формат обучения: 100 часов (4 модуля по 3 дня один раз в месяц)
 
Расписание: 29 фев., 1-2 Марта; 04 – 06 Апреля; 10 – 12 Мая; 13 – 15 Июня
пн, ср, пт с 15.00 до 21.00
 
Информация на сайтах: Psy-Education.org, www.psycentru.info
по телефону 069081973, 079368973, Елена Бычева 
 
По прохождению программы выдается сертификат участия от МИГиП (Москва)
стоимость 1 модуля 135 евро
 

 

Ziua uşilor deschise la CSPT "NEOVITA" (video)


Emisiunea "Știri pozitive la TV Moldova 1" despre campania "Fac ce vreau, dar ştiu ce fac!"


 

a
Fii la curent curent cu cele mai noi evenimente
 
 
b
Informatii pentru adolescenti
 
 
c
Contacte, informatii, noutati din cadrul centrelor de sanatate prietenoase tinerilor
 
d
Găsiţi aici cele mai frumoase practici, istorii de succes, care merită a fi urmate.
 

Noutati si Evenimente
Dacă Dumneavoastră - Sunteţi îngrijoraţi de starea sănătăţii tinerei generaţii şi activaţi în domeniu sănătăţii adolescenţilor - Sunteţi interesaţi de sporirea calităţii serviciilor de sănătate oferite adolescenţilor - Doriţi ca deprinderile Dumneavoastră de predare în domeniu sănătăţii şi dezvoltării adolescenţilor să fie mai eficiente atunci Cursul Avansat ”Şcoala de Toamnă în Sănătatea Adolescenţilor 2015”, 19 -23 octombrie 2015, va fi util pentru Dvoastră.
Citeşte mai mult...
Programul „15” reprezintă un program unic pentru adolescenți și mediul lor apropiat, familie sau comunitate în prevenirea comportamentelor de risc inclusiv violenţa, infectărea cu virusul HIV, ITS, alcoolism şi dependenţă de droguri. Programul „15” a fost elaborat de către Organizaţia Obştească Orăşenească „Proiect Umanitar” din Novosibirsk. În prezent, acest program este implementat în 5 regiuni ale Federaţiei Ruse și în Ucraina.
Citeşte mai mult...

Citeşte mai mult...
Mai multe din Noutati si Evenimente

Anunturi
Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri” anunță lansarea tenderului de procurare a echipamentului și instrumentarului medical destinate Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor (CSPT-uri), în cadrul proiectului moldo-elvețian ”Generație Sănătoasă”, după cum urmează
Citeşte mai mult...
Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri” anunță lansarea tenderului de procurare a echipamentelor IT destinate activităților de informare în cadrul Centrelor de Sănătate Prietenoase Tinerilor (CSPT-uri) din mun. Chișinău, în cadrul proiectului moldo-elvețian ”Generație Sănătoasă”.
Citeşte mai mult...
Asociația ”Sănătate pentru Tineri” și Centrul Național de Resurse în Serviciile de Sănătate Prietenoase Tinerilor Neovita, în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițeanu” cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, OMS, UNICEF ȘI UNFPA vă invită să luaţi parte la a doua Conferința națională în sănătatea adolescenților (cu participare internațională) din Republica Moldova, care se va desfășura la 03 – 04 noiembrie 2016 în Chișinău.
Citeşte mai mult...
Mai multe din Anunturi

© 2018 Sănătate pentru Tineri, Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
Total vizitatori ieri: 57   Total azi: 1

PAGINA ÎN SUS