Prima pagină  »  Centrul info  »  ISTORII de SUCCES

ISTORII de SUCCES
VEȘTI BUNE PENTRU SĂNĂTATEA ADOLESCENȚILOR DIN MOLDOVA

„ASISTENŢA INTEGRATĂ A SĂNĂTĂŢII ADOLESCENŢILOR (AISA). Ghid pentru prestatorii de servicii de sănătate la nivel primar" este o ediție tradusă în limba română cu suportul UNICEF Moldova și editată în cadrul proiectului „Generație Sănătoasă", realizat de Asociaţia „Sănătate pentru Tineri" în parteneriat cu Ministerul Sănătății și susținut de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

„PROMOVAREA SĂNĂTĂŢII ŞI DEZVOLTĂRII ADOLESCENŢILOR. Ghid pentru persoanele resursă din comunitate apare în cadrul Proiectului „Generaţie Sănătoasă - extinderea serviciilor de sănătate prietenoase tinerilor în Republica Moldova", implementat de Asociaţia „Sănătate pentru Tineri" în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii şi susţinut de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

„Cu această resursă pe masă, diriginții, profesorii, psihologii școlari, asistentele medicale, asistenți sociali și alți profesioniști din comunitate vor putea înțelege mai bine și vor comunica mai Altele din ISTORII de SUCCES

Olga Bostan este voluntară la "NEOVITA", Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din Chișinău. Cu o implicare civică de invidiat, Olga demonstrează că voluntariatul îţi oferă o sumedenie de oportunităţi şi experienţe de neuitat. După ce a vizitat mai multe ţări ale lumii, Olga face în continuare voluntariat.
Citeşte mai mult...
Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor (CSPT) din Cimişlia a organizat o serie de şedinţe la care au participat şi preoți din regiune.
Citeşte mai mult...
La 14 februarie 2014, de Ziua Internaţională a Prezervativului, voluntarii din cadrul CSPT ATIS din Bălţi au organizat o acţiune publică de promovare a prezervativului ca mijloc de prevenire a sarcinii nedorite și a infecțiilor cu transmitere sexuală (ITS), inclusiv HIV
Citeşte mai mult...
„Doar un Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor nu este de ajuns pentru toţi adolescenţii din raion. Este nevoie să instruim cadrele medicale, profesorii şi alte persoane potrivite pentru comunicarea cu adolescenţii. Doar aşa putem asigura accesibilitatea şi durabilitatea serviciilor de sănătate pentru tineri la nivel local”, e de părere Svetlana Moroz, coordonatoarea CSPT "Tineri pentru Tineri" din oraşul Cimişlia.
Citeşte mai mult...


ANUNTURI

Informaţii despre cele mai recente evenimente organizate de centrul SSPT, participanţi, subiecte abordate


ISTORII de SUCCES

Găsiţi aici cele mai frumoase practici, istorii de succes, care merită a fi urmate.

 

 
Prima pagină  »  Centrul info  »  ISTORII de SUCCES
© 2019 Sănătate pentru Tineri, Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
Total vizitatori ieri: 94   Total azi: 58

PAGINA ÎN SUS