Prima pagină  »  Centrul info  »  Activitățile Voluntarilor

Activitățile Voluntarilor
Voluntarii CSPT ATIS Bălţi au sărbătorit Ziua Internaţională a Prezervativului

La 14 februarie 2014, de Ziua Internaţională a Prezervativului, voluntarii din cadrul CSPT ATIS din Bălţi, în colaborare cu Asociaţia „Tinerii pentru Dreptul la Viaţă”, au organizat o acţiune publică de promovare a prezervativului ca mijloc de prevenire a sarcinii nedorite și a infecțiilor cu transmitere sexuală (ITS), inclusiv HIV.

Activiştii au informat tinerii unde pot beneficia de i-au informat pe tineri despre serviciile oferite de CSPT ATIS şi despre faptul că pot face aici gratis un test expres pentru HIV. Voluntarii au colectat donaţii, care ulterior vor fi utilizate pentru organiyarea unor activităţi, cu implicarea copiilor din familiile afectate de HIV/SIDA.

În context, voluntarii au realizat un filmuleţ video, în care tinerii pronunţă cuvântul “prezervativ” în l. daneză, “Svangerskabsforebyggendemiddel” şi dau definiţia dragostei.Altele din Activitățile Voluntarilor

Voluntarii de la „Neovita” oferă sprijin psiho-emoţional copiilor din spital - vara 2014
Citeşte mai mult...
Vrei ca poza ta să apară alături de pozele altor tineri din întreaga lume? Fă un selfie pe telefonul tău mobil, singur(a) sau împreună cu prietenii, colegii, familia, promovând modul sănătos de viaţă.
Citeşte mai mult...
Voluntarii CSPT Cimişlia au organizat un flashmob cu genericul “A fi sănătos este la modă!”, cu scopul de a sensibiliza opinia publică despre necesitatea adoptării unui mod sănătos de viaţă.
Citeşte mai mult...


ANUNTURI

Informaţii despre cele mai recente evenimente organizate de centrul SSPT, participanţi, subiecte abordate


ISTORII de SUCCES

Găsiţi aici cele mai frumoase practici, istorii de succes, care merită a fi urmate.

 

 
Prima pagină  »  Centrul info  »  Activitățile Voluntarilor
© 2019 Sănătate pentru Tineri, Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
Total vizitatori ieri: 94   Total azi: 58

PAGINA ÎN SUS