Prima pagină  »  Centrul info  »  Activitățile Voluntarilor

Activitățile Voluntarilor
Sprijin emoțional pentru copiii din spital

În vara anului 2014, voluntarii Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita” merg la spitalul Institutului Mamei si al Copilului din Chişinău şi oferă sprijin psiho-emoţional copiilor internaţi în această instituţie medicală. Iniţiativa de organizare a activităților cu şi pentru copii aflați în spital se realizează cu sprijinul organizaţiei Caritas Elveția în cadrul proiectului „Pedagogia de urgenta”.

Ce fac voluntarii la spital? Se joacă cu copiii de 5-8 ani, desenează, fac aplicaţii, cîntă, dansează.

Activitățile din spital sunt efectuate  in baza unui acord de colaborare între Institutul Mamei si al Copilului, Departamentul Chirurgie, în persoana Nataliei Cojuşnean, vicedirector.

Iniţial, voluntarii de la „Neovita” au fost instruiți de specialiștii de la Caritas Elveția.Altele din Activitățile Voluntarilor

Vrei ca poza ta să apară alături de pozele altor tineri din întreaga lume? Fă un selfie pe telefonul tău mobil, singur(a) sau împreună cu prietenii, colegii, familia, promovând modul sănătos de viaţă.
Citeşte mai mult...
La 14 februarie 2014, de Ziua Internaţională a Prezervativului, voluntarii din cadrul CSPT ATIS din Bălţi au organizat o acţiune publică de promovare a prezervativului ca mijloc de prevenire a sarcinii nedorite și a infecțiilor cu transmitere sexuală (ITS), inclusiv HIV.
Citeşte mai mult...
Voluntarii CSPT Cimişlia au organizat un flashmob cu genericul “A fi sănătos este la modă!”, cu scopul de a sensibiliza opinia publică despre necesitatea adoptării unui mod sănătos de viaţă.
Citeşte mai mult...


ANUNTURI

Informaţii despre cele mai recente evenimente organizate de centrul SSPT, participanţi, subiecte abordate


ISTORII de SUCCES

Găsiţi aici cele mai frumoase practici, istorii de succes, care merită a fi urmate.

 

 
Prima pagină  »  Centrul info  »  Activitățile Voluntarilor
© 2019 Sănătate pentru Tineri, Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
Total vizitatori ieri: 94   Total azi: 61

PAGINA ÎN SUS